Aanmelden

Zie jij het wel zitten om bij Nieuwland (locatie Almere Jungle) te beginnen? Meld je dan aan voor een kennismaking inclusief rondleiding met je ouders, je verzorger(s), je begeleider of bijvoorbeeld je jobcoach. De rondleidingen worden gegeven door onze traject begeleiders. Tijdens de rondleiding is er uitgebreid de tijd om vragen te stellen. Na de rondleiding krijg je een helder informatiepakket mee naar huis zodat je alles nog even terug kan lezen.

Is de rondleiding goed bevallen en wil je graag beginnen? Dan wordt er een vervolgafspraak gemaakt om te kijken wat er eventueel nog geregeld moet worden om te kunnen starten. Dit kan ook telefonisch.

Voor het plannen van een kennismaking (eventueel met rondleiding) vul je onderstaand contact-formulier in. Benoem hierin de volgende informatie: naam, leeftijd, woonplaats, geslacht, korte omschrijving van de persoon (benoem eventuele diagnones, beperkingen, gedragsproblemen etc.), een korte omschrijving van de hulpvraag, of en zo ja wie er al betrokken is, waarom je voor Almere Jungle kiest, of je een indicatie hebt en op welke dagen je graag zou willen komen.