Begeleiding op maat!

Nieuwland Werk Taal Zorg is een landelijk erkende zorginstelling. Wij hebben als doel het bieden van zinvolle dagbesteding voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke of psychische beperking (en/of combinatie).

Wij bieden groepsbegeleiding aan in de vorm van dagbesteding, individuele begeleiding (binnen de dagbesteding) en ambulante begeleiding (op elke gewenste locatie). Je kan bij ons terecht als volwassene, maar ook als je jonger bent dan 18 jaar.

Bij Nieuwland Werk Taal Zorg staat de mens, jij dus, centraal. Samen met jou wordt gekeken naar je individuele wensen, mogelijkheden, talenten, kennis en opleiding om passend en uitdagend ‘werk’ te vinden (nu en in de toekomst). Onze dagbesteding is geen einddoel en de ambulante begeleiding wordt zo veel als mogelijk afgebouwd zodra jij weer zelfstandig en/of met behulp van je netwerk, de regie voert over je leven!

Voor wie: mensen met een (lichte) verstandelijke, lichamelijke en/of psychische beperking.  Mensen die moeite hebben met het vasthouden van een reguliere baan en eerst de basis (arbeids-) vaardigheden onder de knie willen krijgen en graag actief bezig zijn!

Alle werkplekken zijn rolstoeltoegankelijk.

Ben je geïnteresseerd geworden en wil je je aanmelden? Klik dan hier.

Veelgestelde vragen

Kijk hier wat dagbesteding bij Almere Jungle in houdt!