Educatie

Naast bijvoorbeeld dagbesteding kun je bij ons ook leuke en interessante lessen volgen, zoals verschillende theorie-, en praktijkvakken…!

Het is heel belangrijk dat je een basiskennis hebt van de Nederlandse taal en rekenen. Deze vakken worden gegeven op jouw eigen niveau. Je begint met een instaptoets om je niveau te bepalen en dan word je in een passende groep ingedeeld. Het minimale start niveau is op weg naar 1f en kan tot uiterlijk 4F worden aangeboden.  De lessen worden aangeboden op twee verschillende dagen in de week, de maandag en de dinsdag. De lessen zijn niet verplicht en bedoeld voor mensen die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van de Nederlandse taal en of rekenen.

Naast Nederlands en rekenen, bieden wij verschillende praktijkvakken aan. Deze lessen worden gegeven door onze eigen medewerkers. Zij zijn ervaren en hebben veel kennis en vaardigheden op specifieke gebieden en kunnen jou dus veel leren over hun vak. Voorbeelden van onze praktijklessen op locatie zijn: dierverzorging, horeca (hygiëneregels etc.) en groen.

Voor wie zijn de lessen: iedereen die bij ons dagbesteding volgt. Het is kosteloos binnen je dagbesteding en niet verplicht.

Alle werkplekken/lesruimtes zijn rolstoeltoegankelijk.