Jeugd

Ben jij er klaar voor?

Meer informatie voor ouders hier.

Bij ons hoef jij je echt niet te vervelen! Bij Almere Jungle, een échte dierentuin,  zijn er maar liefst 8 verschillende afdelingen waar jij actief kunt zijn. Ben jij gek op dieren, planten en alles wat met de natuur te maken heeft? Dan kan je helpen met het verzorgen van de dieren en het onderhouden van de bijzondere planten. Ben je liever technisch of creatief bezig? Dan kun jij van alles gaan maken van hout of uitzoeken hoe een 3D printer nou eigenlijk werkt. Daarnaast kun je zelfs leren om in ons Jungle café lekkere taarten te bakken voor de bezoekers, en dit is nog lang niet alles!

Elske Hazenberg Elske Hazenberg

Wat bieden wij jou?

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar of ouder dan 12 jaar? Dan kun je bij ons komen voor allerlei activiteiten  maar ook om hulp te krijgen bij het maken van je huiswerk, bij contact maken met leeftijdsgenoten, leren omgaan met dingen die je moeilijk vindt en om te ontdekken waar je goed in bent! Je kan nieuwe vrienden maken en natuurlijk van alles leren over het werken in een echte dierentuin. Naast alle actie, kun je bij ons natuurlijk ook gewoon komen relaxen. Speciaal voor jou is er namelijk een jeugdlokaal. Hier kun je samen met andere leeftijdsgenoten sport, spel of andere activiteiten ondernemen. Blijf je de hele dag? Kom je tijdens de vakantie? Of kom je na school en blijf je tot 7 uur ’s avonds? Dan krijg je een warme maaltijd en word je ook weer naar jouw huis gebracht.

Dus……Wil jij aan de slag in Almere Jungle?  

Maak dan snel samen met je ouders/verzorgers/begeleiders een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een gave rondleiding, want ook jij kan het beleven bij Almere Jungle!

We hopen je snel te zien!

Klik hier om je aan te melden voor een kennismakingsgesprek.

Meer informatie voor ouders is hier te vinden.